Vállalkozásoknak ajánlott üzemanyagkártyák

Vásároljon üzemanyagkártyát a Fleetcor-tól és használja ki kártyája révén a tankolással és utazással biztosított kedvezményeket. Üzemanyagkártyával most készpénz nélkül intézhetik tankolásaikat a kis- és középvállalkozások is. A Fleetcor plasztik kártyájának használatával csökkennek az adminisztrációs terhek, az elektronikus számlamelléklet pedig lehetőséget biztosít a gépkocsik fogyasztásának folyamatos nyomon követésére, a költségek fokozottabb ellenőrzésére.

A Fleetcor üzemanyagkártya lehetővé teszi a havi fogyasztás halasztott fizetéses, utólagos rendezését. Kisebb cégek számára az előre feltöltött egyenlegű üzemanyagkártya jelenthet megoldást, ezzel meghatározott keretértékben vásárolhatnak a kutaknál. Az üzemanyagkártyák tetszőlegesen beállítható paraméterek révén az egyéni fogyasztási szokásokhoz igazíthatók, a vásárolható termékek köre pedig használat előtt korlátozható.

Az üzemanyagkártyával elérhető megtakarítás az üzleti konstrukciótól és a kkv adottságaitól függően változó, de halasztott fizetés esetén a listaár előnye jellemzően egy-másfél forint/liter, míg az előrefizetés a kúti árból öt forint/liter kedvezményt jelent a vállalkozásoknak. A plasztiklap birtoklása a kártya gyártási díján túl nem jár plusz költséggel. Az igénybevevő összesítő számlát is kap, emellett az ügyfelek elektronikus ügyintézés, riportálás, balesetbiztosítás és assistance szolgáltatást vehetnek igénybe.