Oxygen Bangtao

Oxygen Bangtao

Az Oxygen Bangtao Thaiföldön Phuket városában , Choeng Thale kerületében található.

A Oxygen Bangtao egy társasház fejlesztési projekt, amely gyönyörű helyen alig 1 kilométerre fekszik Phuket strandjától. A két emeletes épületben 26 lakás került kialakításra.

A projekt fejlesztésében és az építészeti kivitelezésében a The Attitude Club csapat vett részt, a cég több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik magas színvonalú lakóingatlanok építése terén.

Oxygen Bangtao irányítása egy szálloda alá tartozik, és fitneszközponttal, 24 órás biztonsági szolgálattal, kamera rendszerrel rendelkezik.

Az épület bejáratánál lévő előcsarnokban recepción fogadják az érkezőket, az autóknak tágas parkoló áll rendelkezésre. Az épület 2010-ben került átadásra, és a 26 társasházi lakást különböző igényeknek megfelelően alakították ki. A tágas duplex lakások stílusosan vannak berendezve, saját medence kertek tartoznak hozzájuk.

Oxygen Bangtao

A társasházban nincs zsúfoltság, és a lakók biztonságos közösségben élhetnek. A könnyed életvitelt olyan létesítmények biztosítják, mint a teljesen felszerelt edzőterem, a trópusi park, és az Oxy Coffee Terem. Az ingatlanhoz funkcionális, beépített elemekkel rendelkezik, mint légkondicionálás, teljes felszereltséggel rendelkező konyha. A lakásokhoz luxus kialakítású fürdőszobák tartoznak, de a lakásokhoz saját 12 méteres úszómedencék is tartoznak.

Lehetőséget biztosítanak arra, hogy a belsőépítészek a saját, szívéhez közel álló bútorokkal rendeztessék be.

Az Oxygen Bangtao condominium házkezeléséről, karbantartásáról a The Two Villas Holyday Team gondoskodik.

A környéken számos nemzetközi golf klub, étterem, szórakoztató és SPA létesítmény érhető el.