Könyvelés Budapesten: teljes körű könyvelési és könyvviteli tanácsadói szolgáltatás

businessmen-246747_1280A Bilanzdual Könyvelőiroda 1991 óta végez magánszemélyek és gazdasági társaságok számára teljes körű könyvelés és könyvviteli tanácsadói szolgáltatást. Több mint 23 éves működésünk során különböző fennállásuk tevékenységű és nagyságú vállalkozásnak biztosítottunk könyvviteli-számviteli szolgáltatást, alkalmanként pénzügyi tanácsadói szolgáltatást is.

Fő célunk az ügyféllel való hosszú távú és eredményekben gazdag együttműködés. Legfontosabb partnereinkkel 10-12 éve dolgozunk együtt és kapcsolatunkat a kölcsönös megelégedettség jellemzi. A cég megalakításától kezdve fontos törekvésünk, hogy partnereinknek ne egyszerűen csak könyvelője legyünk, hanem eredményesen képviseljük partnereink üzleti érdekeit. Ezen célkitűzésünket precíz, naprakész munkával és a megbízóval való személyes partneri kapcsolatok révén érjük el. Könyvelési szolgáltatásunk mellett az alábbi tevékenységeinket is ajánljuk ügyfeleink számára: teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, adótanácsadás.

Könyvelőirodánk munkatársai tapasztalt és emellett jól képzett könyvelési szakemberek. Munkatársaink folyamatosan adó- és pénzügyi továbbképzésben vesznek részt, hogy az megbízóinkkal kapcsolatos legújabb jogszabályi változásokról is megfelelő időben tájékoztatást tudjanak adni. Partnereink biztonsága miatt könyvelőirodánk teljes mértékű felelősségbiztosítással rendelkezik.

Kapcsolódó cikkeink:
Kamarai tagság: kötelező avagy választható?
Könyvelőiroda Budapesten: kis és közepes méretű termelő-, kereskedő- és szolgáltató cégeknek
Teljeskörű könyvelés Budapesten, két évtizedes tapasztalattal
Január végig lehet a bevallási nyilatkozatot választani