Cityland Park Hills

Cityland Park Hills

A Cityland Park Hills Ho Chi Minh város Vard 10 részén található. A 12 emelet magas társasház épületben 968 lakóegység található.  Az apartman épület homlokzatai a Phan Van Tri és a Nguyen Van Luong útra nyílnak. Kitűnő elhelyezkedése miatt a város különböző pontjai gyorsan és kényelmesen érhetőek el. A tervezett 4-esmetróvonal megvalósultával a város fontos elemeivel kitűnő összeköttetésbe kerül. Az épülettől a Tan Son Nhat Nemzetközi Repülőtér 7 kilométer, a Santorini park 10 kilométer távolságra van.

A projekt fejlesztője a Cityland Real Estate Investment Co. társaság.

Az apartmanok a 12 emelet magas társasházban 5 blokkban vannak. A 71 négyzetméteres apartmanok 2 hálószobával rendelkeznek.

Egyéb szociális létesítmények, mint Universty of Industri, és Go Vap Market kényelmesen közelíthető meg.

A projekt közelében lévő Commercial Center kényelmes és komfortos vásárlást tesz lehetővé.

Cityland Park Hills

Az 1,5 hektáron lévő Central Park pedig ideális körülményeket teremt a sportolásra és kikapcsolódásra.

Az ingatlan közelében számos étterem, üzlet érhető el gyalogosan pár perc alatt, mint a Hoang Chau Seafood restaurant, a Huangzhou Royal House.

Egészségügyi létesítmények közül a Medical Station Vard10 8 perc alatt érhető el.

A társasház létesítményei közé fitnesz terem, úszómedence, játszótér, teniszpálya parkoló tartozik. Az épületben 24 órás biztonsági szolgálat mellett kamerarendszer van.

 A  Cityland Park Hills közelében olyan nagyszabású projektek találhatóak, mint a Cityland Center Hills, a Nguyen Van Cong Apartment, és a Picity High Park.